Qui Som

Casamartina és una empresa familiar dedicada al sector de la serralleria i la caldereria des de l'any 1945.

L'empresa Casamartina va nèixer en plena post-guerra, el berguedà Ignasi Casamartina Estrada va decidir fer-se càrrec d'un petit taller de serralleria al passeig Fabra i Puig de Barcelona, on treballava d'aprenent.

Amb paciència i dedicació, tirà endavant el taller, que aviat s'especialitzarà en treballs de calefacció. L’Ignasi dissenyà una caldera a gas, basada en un original sistema de zig-zag que obligava a que els gasos de combustió freguessin tota la superfície interior de la caldera, assolint així uns rendiments calorífics magnífics (algunes d'aquelles calderes d'aleshores encara continuen funcionant més de quaranta anys després i continuen donant uns resultats òptims en rendiment i analítica de combustió).

D’aquesta manera, l'empresa va continuar amb dos departaments, el de caldereria, per una banda, dedicat a instal.lacions de calefacció i manteniment de les mateixes, i el de serralleria per l’altra.

Després d’anys difícils, l'Ignasi va cedir el relleu del negoci al seu fill Josep, que des de jove treballava al seu costat.

En Josep i la seva dona Eliana es van posar al front del negoci, que va ser consolidat sobretot gràcies a la fidelitat del seus clients.

La sobtada mort d'en Josep va deixar l'Eliana al front del negoci, l'experiència en la feina de l'Emilio al taller i d'en Sebastià amb la calefacció van fer possible tirar endavant el negoci en aquells moments tan difícils.

Actualment el nét Roger Casamartina es fa càrrec de les feines de calefacció.


Contacta amb nosaltres y t'ajudem: 934085955